Кафедра комп'ютерної інженерії та інформаційних систем, Хмельницький національний університет
Кафедра комп'ютерної інженерії та інформаційних систем, Хмельницький національний університет

Фестиваль інновацій “Майбутнє за ІТ”

14 грудня 2019 року на кафедрі комп’ютерної інженерії та системного програмування за підтримки Хмельницького ІТ кластеру успішно пройшов Фестиваль інновацій “Майбутнє за ІТ”!
В заході взяли участь майбутні абітурієнти та їх батьки, вчителі шкіл, студенти спеціальностей «Комп’ютерна інженерія» та «Інформаційні системи та технології».
Програма івенту включала сім локацій, присвячених різним напрямкам ІТ.
Зокрема локація «Програмування роботів» пропонувала учасникам фестивалю ознайомитися з основами робототехніки та застосування роботів для вивчення алгоритмізації студентам спеціальностей «Комп’ютерна інженерія» та «Інформаційні системи та технології».
Локація «Розумний дім» представила увазі гостям
локація «Інтернет речей» презентувала проекти студентів в рамках дисципліни Архітектура комп’ютерів із застосуванням FPGA Altera Cyclon 5, а також програмованої RGB матриці.
Локація 3D-моделювання показала учням можливості 3D принтера та проекти студентів, які виконувалися в навчальній дисципліні Основи інформаційних технологій.
Локація Web-дизайн пропонувала гостям ознайомитися з принципами розроблення сучасних веб-сервісів.
В локація IT-кластер Сергій Яцишин розповів майбутнім студентам про діяльність кластеру, з якими ІТ-компаніями співпрацюємо, як студенти можуть знайти роботу завдяки кластеру.
Локація «UX/UI дизайн» демонструвала проекти студентів та основи user expirience при побудові інтерфейсів користувача.
Гості мали змогу взяти участь у майстер-класах у кожній з локацій фестивалю, а також взяли участь у розіграші численних заохочувальних призів.
Захід мав великий успіх та позитивний відгук серед гостей івенту.

 

Translate »