Кафедра комп'ютерної інженерії та інформаційних систем, Хмельницький національний університет
Кафедра комп'ютерної інженерії та інформаційних систем, Хмельницький національний університет

День ІТ-фахівця та День першокурсника – 2024

Цьогоріч факультет інформаційних технологій Хмельницького національного університету поповнився 448 здобувачами, в тому числі 288 здобувачів вступили на освітні програми першого (бакалаврського) рівня, 152 здобувачів – на освітні програми другого (магістерського) рівня, 8 здобувачів – на освітні програми третього (доктор філософії) рівня.
Вчора, символічно у 256-й день року, ми відсвяткували День ІТ-фахівця та День першокурсника для наших новеньких! У програмі заходу були: святкова атмосфера з фотозоною, повітряні кульки, тематичні наклейки-стікери, розіграш подарунків, а також зустрічі із представниками керівництва факультету та ІТ-індустрії.
Ми разом із Olga Pavlova, головою наукового товариства молодих вчених та студентів факультету інформаційних технологій, Сергій Лисенко, заступником декана факультету інформаційних технологій з наукової та міжнародної роботи, та Валерією Швайко, головою студради факультету інформаційних технологій, звернулись до наших першокурсників з вітальними словами, а також розповіли про всі можливості, які забезпечуватиме їм наш факультет протягом навчання.
До наших студентів-першокурсників на зустріч завітали також представники ГО «ІТ-кластер м.Хмельницького» (Хмельницький ІТ кластер) та ІТ-компаній м. Хмельницького (Сергій Яцишен, Dima Kit, Andrii Harmatiuk, Olexandr Halytskyi, Петро Блажук – більшість з наших гостей, до речі, випускники нашого факультету різних років), які поділилися з першокурсниками власним досвідом та дали цінні поради щодо вибору напрямків кар’єрного шляху, а також розіграли круті призи серед наших першачків.
Дорогі наші першокурсники! Дякуємо вам за те, що обрали нас! Щасти вам! А ми зі свого боку зробимо усе можливе й неможливе, щоб Вам всім було цікаво, затишно й корисно у нас, на факультеті інформаційних технологій Хмельницького національного університету.
В добру путь!
Translate »