Кафедра комп'ютерної інженерії та інформаційних систем, Хмельницький національний університет
Кафедра комп'ютерної інженерії та інформаційних систем, Хмельницький національний університет

Участь у робочій зустрічі щодо виконання завдань робочого пакету з реалізації інформаційно-діагностичної онлайн-платформи SMART

16-20 вересня 2024 року декан факультету інформаційних технологій проф. Тетяна Говорущенко, в.о. завідувача кафедри комп’ютерної інженерії та інформаційних систем доц. Ірина Засорнова та професорка кафедри комп’ютерної інженерії та інформаційних систем доц. Єлизавета Гнатчук взяли участь у робочій зустрічі щодо виконання завдань робочого пакету з реалізації інформаційно-діагностичної онлайн-платформи SMART на основі адаптації віртуального навчального середовища, закріпленого за командою Хмельницького національного університету, за проєктом ERASMUS+ SMART-PL «Students’ Personalised Learning Model, Based on the Virtual Learning Environment of Intellectual Tutoring «Learning with No Limits», яка відбулась в TalTech – Tallinn University of Technology (м. Таллінн, Естонія).
В ході зустрічі були обговорені особливості реалізації та функціонування розроблених командою ХНУ модуля для оцінювання базового рівня програмних результатів навчання та оцінювання прогресу навчання, модуля побудови «персоналізованої освітньої діаграми» студента для формування індивідуальної траєкторії навчання, ресурсів для наповнення та обміну інформацією, ресурсів для комунікації та зворотного зв’язку інформаційно-діагностичної онлайн-платформи SMART, а також розроблені командою ХНУ онлайн-інструкція з використання SMART-платформи для викладачів та політика спільного використання SMART-платформи учасниками проєкту.
Крім цього, були визначені наступні завдання для проєктної команди ХНУ:
– розроблення програми та матеріалів тренінгу “Можливості відкритих освітніх платформ для студентів та викладачів. Використання інформаційно-діагностичної онлайн-платформи SMART для студентів та викладачів”
розроблення онлайн-інструкції з використання SMART-платформи для студентів;
розроблення стратегії розвитку платформи за межами проекту.
Крім активної роботи над фіналізацією та завантаженням поточного деліверейбла проєкту, а також над плануванням виконання наступного деліверейбла, учасники робочої зустрічі попрацювали в лабораторіях центру освітніх технологій TalTech – Tallinn University of Technology з фахівцями цього центру над підготовкою та формуванням цифрового освітнього контенту.
Translate »